4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Geriter destek istedi

25 Aralık'ta yapılacak seçim için hazırlıklarını sürdüren Manisa Esnaf ve Sanatkarları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Salihlili oda başkanlarından destek istedi.

Manisa Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı Hasan Geriter, Salihli'de bulunan esnaf odaları başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle Efes 92 Restaurant'ta düzenlenen yemekte biraraya geldi. Yemekli toplantıya Salihli'de faaliyet gösteren 14 oda ile Kula, Turgutlu ve Alaşehir'deki bazı oda başkanları katıldı. Salihli'de esnafın saat 17.00'de kepenk kapattığını söyleyen Geriter, "İşler çok kötü gidiyor. AB'ye girmeye çalıştığımız bugünlerde şartlar çok ağır. Eski düzen kalmadı, artık esnaf arkadaşlarımızın kendilerini yenilemeleri lazım" dedi.

Oda seçimleri öncesi Manisa'da 107 odanın bulunduğunu ama bazıları uymadığı için sayının 96'ya düştüğünü kaydeden Geriter, "25 Aralık'taki birlik seçimlerine tüm oda başkanlarımızı bekliyoruz" dedi. Partizanlığın veya ayrımcılığın esnafa bir şey katmayacağını da ifade eden Geriter, "Salihli'de 10 binin üstünde odalarımıza kayıtlı esnaf var. Bugün Salihli'de belediye seçimlerini 10 binin üzerinde oy alan parti kazanıyor. Yani esnaflarımız sayı olarak çok güçlü. Esnafımız birlik olmalı" diye konuştu.

Konuşmasının ardından tüm masaları dolaşarak oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Geriter'e Salihlili oda başkanlarından da destek geldi.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 14:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?