8
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Genç İşadamları yeni başkanını seçti

Manisa Genç İşadamları Derneği 8. başkanını seçti.
 
1991 yılında Erdinç Yumrukaya tarafından kurulan ve bugüne kadar 7 başkanın görev aldığı 94 üyeye sahip MAGİAD'ın kongresi, dernek binasında gerçekleştirildi. Divan başkanlığını eski başkanlardan Bahri Kurtoğlu'nun üstlendiği kongreye 42 üye katıldı. Ticaret Borsa Başkanı Arif Koşar'ın son kez oy kullandığı seçimlerde konuşan MAGİAD Başkanı Renan Çapra, "Görevde bulunduğumuz süre içerisinde birçok yeniliğe imza attık. Bunların başında AB projeleri çerçevesinde Aktif İşgücü Programı Yönetici Sekreterliği kurslarıyla 100'ün üzerindeki genç kızımızı kurslardan geçirip onların Organize Sanayi Bölgeleri'nde işletmelerde yönetici sekreteri olarak başlamalarını sağladık. Derneğimizin EGİAD Federasyonu'na girmesinin önünü açtık. Tüm bunlar kolay olmadı. Bizden sonra görev alacak arkadaşlarımızın derneği bizden daha da ileriye götüreceğine inancım tamdır" dedi.
 
Yapılan seçim sonrası İdris Şendil başkanlığındaki yeni MAGİAD yönetimi, Gürkan Atılgan, Ali İhsan Ağar, Bülent Umutlu, Serdar İzci, Semra Kaplan, İsmail Ömer Özkara, Yahya Şendil ve Salih Fulcun'dan oluştu. Denetleme kuruluna ise Bahri Kurtoğlu, Rahim Renan Çapra ve Gürhan Onat getirildi. Ege Genç İşadamları Federasyon delegeliğine de Bahri Kurtoğlu, Rahim Renan Çapra, İdris Şendil, Gürkan Atılgan, Ersin Öztaş, Zeki Ayaydın, Ali İhsan Ağar ve Erkan Kırçal seçildi.
 
MAGİAD'ın yeni başkanı İdris Şendil seçimin ardından yaptığı konuşmada, "Yeni yönetim kurulu önümüzdeki hafta içinde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yapacak ve 2006-2007 yılında izleyeceği stratejileri belirleyecektir. Biz genç işadamları oturursak bu ülkenin dişlilerinden birisi durmuş demektir. Bize oturmak ve durmak yok. Bu ülkenin ekonomik olarak kalkınabilmesi için bizlerin daha çok çalışması gerekir. Çalışmakta yetmez projeler üretip bu projeleri uygulamaya koymak gerekir. Bunun için MAGİAD'ı eski günlerinden daha da parlak günlere taşımaya çalışacağız. Üyelerimizin manevi desteğinin yanı sıra maddi desteği de sağlamasını bekliyorum" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 21:42:05
Güncelleme :28 Nisan 2006 Cuma 10:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?