8
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Ticarey Odası ve Fortis anlaştı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Fortis Bank arasında, MTSO üyelerine yönelik çok seçenekli kredi imkanı sağlanmasına ilişkin protokol imzalandı.

MTSO salonunda düzenlenen protokol törenine MTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Fortis Bank Bölge Müdürü Sahir Aslan, Manisa Şube Müdürü Mete Topar ve MTSO Meclis Üyesi Tevfik Yavaş katıldı.

MTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, "Bir süre önce şehrimizde faaliyete geçen Fortis Bank Manisa Şubesi ile üyelerimizi ilgilendiren ve bu günden itibaren geçerli olacak çok seçenekli kredi paketi protokolü imzalıyoruz. Üyelerimiz bu protokol çerçevesinde uygun şartlarda aylık taksit ödemeli ticari nakdi ve gayri nakdi teminat mektubu kredisi kullanabilecekler. Kredi limiti bugün için asgari 5 bin YTL, azami 100 bin YTL olarak belirlenmiştir. Süre en fazla 24 aydır. Ülkemizde girişimcilerin tüccar ve sanayicinin yeni arayışları sürerken üyelerimize yeni kredi imkanı sunan Fortis Bankası yetkililerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz "dedi.

Fortis Banka Bölge Müdürü Sahir Aslan ise "Çok kısa bir süre önce Manisa'da faaliyet geçen şubemiz Manisa halkının yanı sıra esnaf ve sanayicilerimize de hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Oda mensuplarının beklentilerini kredi imkanlarımız ile sağlamayı hedefliyoruz. En az 2 milyar en çok 100 milyar kredi kullanmalarını sağlayacağımız gibi vadelerini 24 aya kadar uzatabiliyoruz. Değişik seçenekli sabit faizli teminat mektubu kullandırmamız da mümkün olacaktır" diye konuştu.

Daha sonra MTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Fortis Bank Bölge Müdürü Sahir Aslan ve diğer katılımcılar arasında protkol imzalandı.

.
Yayın Tarihi : 8 Mart 2006 Çarşamba 18:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?