3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

AKP'den Pakistan'a 100 bin YTL

Gaziantep AK Parti İl Teşkilatı, Pakistanlı depremzedelere yardım için toplanan yaklaşık 100 bin YTL 'yi yarın Ankara'ya gönderecek.

İl Başkanı Ökkeş Eruslu, dost ve kardeş ülke halkının yaralarını sarmak için il taşkilatı olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İl teşkilatları tarafından toplanan yardımların yarın AK Parti Merkezi'ne ulaştırılacağını belirten Eruslu, Gaziantep il teşkilatı üyelerinin yaptığı yardımın 100 bin YTL'yi bulacağını kaydetti. Kampanyaya 10 bin YTL ile destek veren Eruslu, toplanan parayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 19 Ekim tarihindeki Pakistan ziyaretinde yetkililere teslim edeceğini ifade etti.

KADINLAR DA BOŞ DURMUYOR

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları, yardıma muhtaç ailelere ramazan yardımında bulundu. AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Özlem Müftüoğlu ve partili kadınlar, Şahinbey İlçesi'nde bulunan 30 yardıma muhtaç aileye gıda ve giyecek yardımında bulundu. Türk halkının çok gururlu olduğunu ve kimseden bir şey istemediğini bildiklerini kaydeden Müftüoğlu, ''Onlar bizden istemeden, biz onların ayaklarına gidiyoruz. Yardımlarımız sadece ramazan ayında değil, diğer zamanlarda da devam edecek'' dedi. Müftüoğlu, ramazan ayı boyunca yaklaşık 250 aileye yardımda bulunmayı amaçladıklarını bildirdi.

GAZİANTEPSPAR'DAN DESTEK

Bu arada Gaziantepspor, bir vefe örneği sergileyerek Rize maçından elde edilecek geliri deprem ile sarsılan Pakistan’a gönderme kararı aldı. Başkan Celal Doğan'ın isteği ve yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, bu hafta Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak olan Gaziantepspor-Çaykur Rizespor maçının gelirinin, Pakistan'daki depremzedelere bağışlanacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 10:42:15
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 13:03:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?