2
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

Rektöre esnaf ziyareti

Niğde Lokantacılar ve Pastacılar Odası Yönetim Kurulu, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Uygun'u ziyaret ederek, öğrencilerin ve personelin kendi esnafları hakkındaki düşüncelerini sordu.

Niğde Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yüksel Erden, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Buğdaycı, Erkin Erdal ve Turhan İnan ile birlikte Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Uygun'u makamında ziyaret etti. Ziyareti, üyelerinin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla fikir alış verişinde bulunmak için gerçekleştirdiklerini belirten Oda Başkanı Erden, üniversite personeli ve öğrencilerinin, üyelerinin verdikleri hizmetler hakkındaki görüş ve düşüncelerini öğrenmek istediklerini, bu nedenle Rektör Uygun'un fikirlerini almak istediklerini söyledi.

İlk hedeflerinin kaliteli ve temiz ortamda hizmet vermeyi sağlamak olduğunu kaydeden Erden, "Bunu sağladıktan sonra herkes kendisi ile yarışacak. Fiyatları düşürmek ve gramajı azaltmak yerine daha kaliteli üretip, daha iyi hizmet mantığı ile hareket edeceğiz. Üyelerimizden isteğimiz yüz kızartıcı değil, yüz güldürücü işler yapmalarıdır. Herşey para değildir, az kazanalım ama temiz kazanalım. Odamızın amacı birbirimizle yardımlaşmadır. Bu felsefeyi hayata geçirerek hastalıkta ve sağlıkta birlikte olacağız" dedi.

Yüksel, müşterilerin şikayetlerini kendilerine ulaştırmaları için üye iş yerlerinden şikayet kutuları oluşturmalarını isteyeceklerini, bu uygulama sayesinde iş yerlerinin de eksiklerini görerek kendilerini daha iyi geliştireceklerini ifade etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hamza Uygun, "İnşallah istedikleri kalite ve hizmet niteliğine erişirler. Arkadaşlarımızın hepsi tecrübeli esnaflardır. Onların en kaliteli ve en iyi hizmeti sunacaklarından eminim. Bizler, personelimiz ve öğrencilerimiz müşteri potansiyeli olarak bu iş yerlerine gidip memnun kalmazsak tekrar oraya gitmeyiz. Ekonomide ceza böyle kesilir. Memnun kalırlarsa tekrar giderler ve memnuniyetlerini böyle gösterirler" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 14:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?