6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

AKP İstanbul Milletvekili Bayraktar Sivas'ta

Sivas İli ve İlçeleri Yerel Sorunları Araştırma ve Tespit Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, Sivas'taki sivil toplum kuruluşları ile sendika başkanları ile biraraya geldi.

Akşam saatlerinde bir restoranda bazı sivil toplum kuruluşları ile sendika başkanları ile toplantı yapan Nusret Bayraktar, ziyaretinin asıl nedeninin Sivaslı yöneticilerle tanışmak ve Sivas ile ilçelerini yerel bazdaki sorunlarını belirlemek olduğunu söyledi.

Toplantı öncesi yaptığı kısa açıklamasında AK Parti iktidarının 3 yılı tamamladığını belirten Bayraktar, "Bizler 3 yıl önce iktidara her şeyin güzel olacağı parolasıyla geldik. Şimdi 3 yılımızı arkada bırakıyoruz. Ama bundan sonra yapacağımız işler var.

Artık fazla mazeretimiz kalmadı. Durumumuz nedir, nereye kadar geldik, nerede tıkandık, nerede yolumuzu açtık, neler tavsiye edersiniz ve halkın şu andaki görüntüsü nedir diye her platformdan görüş istiyoruz. Bunun için Sivas'a gelerek sizlerle biraraya geldik. Sivas'ın sorunlarını sizler yakından bildiğiniz için karşılıklı görüş alış verişinde bulunacağız" diye konuştu.

Yapılan açıklama sonrasında toplantının kalan kısmı basına kapalı olarak devam etti.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 22:29:48
Güncelleme :4 Aralık 2005 Pazar 22:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?