4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

ANAP'tan Sanayi ve Ticaret Odası'na ziyaret

Anavatan Partili Devlet eski Bakanı İbrahim Yaşar Dedelek ve Anavatan Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Ali Arif Erzeybek, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nı (STSO) ziyaret etti.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım tarafından karşılanan partililer, ülke gündemi ve ekonomik gidişat hakkında düşüncelerini açıkladı. Ziyarette bir konuşma yapan STSO Başkanı Yıldırım, Türkiye'de yaşanan istikrar ortamının yatırıma dönüştüğünü ve bunun en büyük göstergesinin de Sivas olduğunu söyleyerek, "Türkiye ekonomisinde bir canlanma vardır. Sivas'ta bu canlanma ülke ekonomisinin üzerindedir. Yakalanan bu istikrar ortamı devam ettikçe, yatırımlar artarak ilerleyecektir. Sivas'ta bütün siyasi partilerle eşit mesafede güzel ilişkilerimiz var. Sivas için amaç birlikteliği yapmış bulunmaktayız. Merkez sağın, merkez solun birleşmesini istiyoruz. Parçalı siyasetin hiç kimseye faydası yoktur" dedi.

İbrahim Yaşar Dedelek ise Sivas ziyaretleri ve parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Hükümeti eleştiren Dedelek, sosyal güvenlik reformunun doğru bir adım olduğunu, ancak yanlışları bulunduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 21:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?