6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Bakan Şener, Sivas'ta

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Bağ-Kur prim borçlarında yeni düzenlemeler yapılması için çalışma başlattıklarını ifade ederek, af konusunun da gündemde olmadığını söyledi.

Bayram ziyareti için geldiği Suşehri İlçesi'nden Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerine geçen Bakan Şener, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ve Kaymakam Kadir Ekinci'yi makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ardından bir düğün salonunda halkla bayramlaşan Şener, vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunlarını ileten vatandaşlar Bakan Şener'den ilçelerine yol, hastane Eğriçimen yaylasına turistik otel, spor tesisleri ve Tokat Gaziosman Paşa Üniversitesi'ne bağlı bir meslek yüksek okulu kurulmasını istedi.

İstekleri tek tek not alan Başbakan Yardımcısı Şener, ülkedeki tüm sorunların giderilmesi için insan gücünün önemli olduğunu ve bunun yeteri kadar kullanılması gerektiğini ifade etti.

Akıncılar İlçesi'nde bir kahvehane ziyaretinde bulunan Bakan Şener'e, Bağ-Kur borçlarının affedilip affedilmeyeceğinin sorulması üzerine Şener, "Bu konuda af yok. Düzenlemeler var. Bağ-Kur prim borcu olan vatandaşlarımızın primlerinde yeni düzenlemeler yapılacak. Meclise teklif götüreceğiz" dedi.

Ardından Gölova İlçesi'ne de geçen Bakan Şener, buradaki vatandaşlarla da bayramlaşıp, sorunlarını dinledi.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 20:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?