1
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

BursaRay C Etabı için ilk adım

BursaRay’ı şehrin tamamına yaymak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, B Etabı çalışmaları hızla devam ederken, C Etabı için de bugün ilk adımı attı.

AK Parti’li Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Recai Ekmekçi ve Mustafa Altın, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Heykel Tarihi Bina’da gerçekleşen oturumda BursaRay’ı Uludağ Üniversitesine götürecek 'BursaRay C Etabı' için Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’e borçlanma yetkisi verilmesi için önerge verdi.

Meclis Başkanvekili Fahreddin Yıldırım’ın yönettiği oturumda, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin tamamı 8 kilometre uzunluğundaki 'BursaRay C Etabı' için Başkan Hikmet Şahin’e borçlanma yetkisi verdi. 30 yeni vagonun da alınacağı 'BursaRay C Etabı' yaklaşık 111 milyon Euro’ya inşa edilecek.

Bu arada Meclis Başkanvekili Fahreddin Yıldırım, AK Parti Grup Başkan Vekili Bursa Milletvekili Faruk Çelik’e yapılan saldırıyı kınayarak, “Bursa’nın sorunlarını çözmek için fedakârca çalışan AK Parti Grup Başkan Vekili Bursa Milletvekili Faruk Çelik’e yapılan çirkin saldırıyı Büyükşehir Belediye Meclisi olarak kınıyor ve kendisine acil şifalar diliyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 21:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?