2
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

İnegöl'de mobilya ve yan sanayi fuarı açıldı

Mobilya Yan Sanayi ve Ahşap Teknolojileri FuarıBursa'nın İnegöl İlçesi'nde, Mobilya Yan Sanayi ve Ahşap Teknolojileri Fuarı açıldı.

2004 ve 2005 yıllarında mobilya yan sanayi ve ahşap ürünlerini mobilya sektörü ile buluşturan fuar, bu yıl üçüncü kez kapılarını sektöre açtı. 30 Nisan 2006 tarihine kadar açık kalacak 'E-mobili İnegöl Mobilya Yan Sanayi ve Ahşap Teknolojileri Fuarı'nın açılışına Kaymakam Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda davetli katıldı.

I.C.C. İnegöl Fuarcılık Müdürü İbrahim Akalın, sektörün hızla değişen ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ürünlerin yer aldığı fuarın, Türkiye'nin en önemli ağaç işleme makinesi üreticileri, mobilya yan sanayi aksesuarları, boya kimyasalları satıcıları ve distribütörlerini biraraya getirdiğini söyledi. Mobilya Yan Sanayi ve Ahşap Teknolojileri Fuarı

Fuarda 63 firmanın stant açtığını belirten Akalın, iştirakçilerin fuardan azami faydayla ayrılacaklarına inandıklarını ifade etti.
Mobilyacılar Odası Başkanı Hamdi İdil de, "İnegöl, mobilya başkenti olma yolundadır. Geçtiğimiz günlerde MODEF 2006'yı başarıyla icra ettik. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da açılan İMOB'da da İnegöl mobilyası ön plana çıktı. MODEF ile ve bu fuarla kurumsallaştığımızı görüyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, fuar merkezinin 6 bin metrekarelik bir alan olduğunu, inşa edildiği dönemde 1.5 milyon YTL harcanan bu mekanın ekseriya boş kaldığını, ancak son yıllarda yapılan fuarlarla dolu dolu kullanıldığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 19:26:28
Güncelleme :27 Nisan 2006 Perşembe 19:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?