5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Lokantacılara yeni başkan

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (BESOB) bağlı Bursa Lokantacılar odası seçimlerini tek aday olan Abidin Özen 93 oyla kazandı.
BESOB işletmeler üssü binasında yapılan seçimlerde geçen dönem başkan olan Arif Tak adaylığını koymadı. 2 bin 224 üyeden sadece 95 tanesi oy kullanırken, açılan sandıklar sonucunda tek aday olan Abidin Özen seçimleri 93 oyla kazandı. İki zarf ise boş çıktı.

Seçimlerin gayet güzel olduğunu belirten Bursa Lokantacılar Odası yeni Başkanı Abidin Özen, eski yönetimle bir ekip halinde olduklarını söyledi. Ekip arkadaşlarıyla birlikte başarılı olacaklarını ifade eden Özen, "Arkadaşlarımız ve eski başkanımız benim Başkan olmamı nasip gördüler. Bizde aday çıkmayınca seçimlere tek aday olarak girdik. İnşallah başarılı olacağız" dedi.

Seçimlere katılımın az olduğu ancak sonradan katılımın arttığını vurgulayan Bursa Lokantacılar Odası Eski Başkanı ve BESOB Başkanı Arif Tak, tek sıkıntılarının KDV olduğunu kaydetti. Başbakan ve bakanların bu konuyu bildiğini ancak hala çözümlenmediğini belirten Tak, "İnşallah bu konu en yakın zamanda çözülecektir. Seçimlerden sonra yeni heyet görev aldı. Bu heyetle birlikte problemleri çözeceğiz. Biz problemleri çözmek için hizmetlere talibiz. Birlikte çalışacağız" diye konuştu.
Seçimlerin ardından yönetim kurulu üyelerine iftar yemeği verildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 01:53:44
Güncelleme :9 Ekim 2005 Pazar 13:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?