5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Otomotivcilerden Fransa çıkartması

Bursa'da, otomotiv sektörüne yan sanayi üreten 22 firma, Fransa'nın Paris şehrinde düzenlenen Ekip Oto 2005 fuarına katılıyor.

Uludağ Taşıt Araçları ve Yan Sanayi İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde fuara katılan 95 Türk otomotiv firması, ürünlerini Avrupalı otomobil üreticilerine tanıtacak.

Paris'te 13-18 Ekim 2005 tarihleri arasında gerçekleşecek fuara Türk sanayiciler, Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinasyonunda ve Uludağ İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde katılıyor. Fuarda 2 bin 138 metrekarelik bir alanda ürünlerini sergileyecek olan otomotiv yan sanayicileri, yeni ürünleri sergilemenin yanı sıra bağlantı imkanları da arayacak.

Equip Auto 2005 fuarında İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi (İGEME) ile Taşıt Araçları ve Parça Sanayicileri Derneği (TAYSAD) da stand açarak, Türkiye'nin sektörel potansiyelini anlatacak.

Uludağ İhracatçı Birlikleri Equip Auto 1997, 2001, 2003 yılları organizasyonlarını başarıyla tamamlamış olup, bu yıl en büyük alan ve 22 kuruluş ile en çok firma ile fuara iştirak eden birlik oldu.

Fuara Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri İbrahim Okur, D.T.M. İhracat Genel Müdürü Ali Boğa, Uludağ Taşıt Araçları ve Yan Sanayi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Özerman da gidecek.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 15:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?