30
Nisan
2024
Salı
EKONOMİ

Çiftçiye prim müjdesi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdallatif Şener, hükümetin çiftçilere vaat ettiği bitkisel ürün primlerinin Haziran ayı başında tamamen ödeneceğini müjdeledi. 

Bakan Şener, Karacaoğlan Festivali'na katılmak için geldiği Adana'nın Kozan ilçesinde yaptığı açıklamada, "Çiftçilerimizin bitkisel ürün destek primleri daha önce de sözünü verdiğimiz gibi Haziran ayı başında ödenmiş olacak" dedi. 

Yeni sezon hububat fiyatının açıklanmadığını belirten Şener, "Çukurova bölgesinde hasat sezonu yaklaşıyor. Bu süre dikkatli şekilde takip edilmektedir. Fiyatlar yakınlarda açıklanır. Ancak şunun bilinmesi lazımdır. Biz köylümüzün, çiftçimizin hangi şartlarda üretim yaptığını, üretim mücadelesi verdiğini biliyoruz. Bu bakımdan takip ediyoruz. Bu seni de hububat fiyatları çiftçimiz açısından uygun olacaktır. Elinin emeğinin karşılayacak düzeyde olacaktır. Ama miktar itibariyle şu anda bir şey söylemek mümkün değildir. Merak etmeyin, bütün Çukurovalılar gönlünü ferah tutsun. Çukurova'nın menfaati neyse bizim de yapacağımız odur" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 18:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.231.38.xxx Tarih : 25.05.2007 13:24:07
kimin hangi sözü verdiğini bile bilmiyorsunuz, bu söz nisan ayı olmasın!