5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Çukurova sanayi fuarı açılış için hazır

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen, bu yıl 3.'sü yapılacak Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın açılışa hazır olduğunu belirtti. Gülşen, fuar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade ederek, "Elimizi taşın altına koyduk" dedi.

26 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın kent ekonomisine önemli katkılar sağladığına işaret eden Hasan Gülşen, Adanalı sanayici ve ticarethane sahiplerinin ürettikleri ekonomik değerleri pazarlama açısından fuarın öneminin çok büyük olduğunu belirtti. Gülşen, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Aytaç Durak'ın talimatlarıyla 3.Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın tüm hazırlıklarını tamamlayarak açılışa hazır hale getirdik. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Çukurova Fuarcılık A.Ş.'nin (ÇUFAŞ) sermayesi 3 milyon YTL'den, 12 milyon YTL'ye çıkarıldı. Bunun yanı sıra ÇUFAŞ'ın yüzde 70 hissesi Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Adanamızı ilgilendiren her konuda olduğu gibi, fuar konusunda da belediyemiz üzerine düşenin fazlasını yapmıştır. Çünkü, Adanalı her şeyin en iyisine layıktır" diye konuştu.

3. Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın kalıcı ve çağdaş binalarda yapılacağını da müjdeleyen Gülşen, "Altyapısı tamamlanmış olacak fuarı, önümüzdeki yıl uluslararası boyuta taşıyacağız. Yılda bir değil birkaç kez sektörel fuarlar yapacağız. Fuara bu yıl mobilya, ev donanımı, tekstil, konfeksiyon, gıda ve temizlik maddeleri, bilgisayar, elektrik, elektronik, makine ve yan sanayi, oto show ve iş makinaları alanında faaliyet gösteren 430 firma katılacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 12:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?