29
Nisan
2024
Pazertesi
EKONOMİ

İş kadınlarına yeni başkan

Adana İşkadınları Derneği Başkanlığı'na Ferdane Bayıldıran getirildi. 

Başkan Elif Uçar'ın milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesi üzerine önceki gün görev bölümü için toplanan Adana İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu, Ferdane Bayıldıran'ı başkan seçti. 

Bayıldıran, İŞKAD'ın kentin en etkin sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başardığını belirterek, "Aynı vizyon, aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 

İŞKAD'ın Anadolu'da kurulan iş dünyasındaki ilk kadın derneği olduğunu hatırlatan Bayıldıran, "Bölgemiz kadınlarının karar alma mekanizmasındaki etkinliğini artıracak, yeni kadın girişimcileri kazandıracak faaliyetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. 

Meclisin daha fazla kadın üye ile temsil edilmesi gerektiğine dikkat çeken Bayıldıran, "Parti liderlerine çağrımızı yineliyoruz. Türkiye'nin çağdaş yüzünü dünyaya duyurmanın en etkin yollarından biri de bu. Yeni dönemde Adana'nın ekonomik, sosyal ve kültürel zenginliğine projelerimizle katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi. 

İŞKAD'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
"Ferdane Bayıldıran (Başkan), Halide Besler (Genel Sekreter), Fatoş Yüksel (Sayman), Derya Özaltın Yaman, Berna Bacaksızlar, Müjde Doğan ve Sabahat Yıldız."
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 20:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?