3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Liselilerden Yüksekokul'a ziyaret

Burdur'un Altınyayla İlçesi'nde eğitim veren Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gölhisar Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. 

Altınyayla Lisesi Çok Programlı Lisesi öğrencileri, tarih öğretmenleri Yunus Demirörs ve beden eğitimi öğretmeni Emrah Çetin nezaretinde geldikleri Gölhisar İlçesi'nde Meslek Yüksekokulu (MYO) binasını gezdi. 

Ziyaret sırasında öğrencilere, Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yalçın Bağcı ve öğretim görevlilerinden Kahraman Köktürk eşlik etti. Bağcı, okulu tanıtırken, "Sizleri daha iyi yerlerde görmek isteriz" dedi. 

Gölhisar Meslek Yüksekokulu'nun sosyal tesisleri, öğretim elemanlarının odaları, sınıflar ve laboratuvarların gezilmesinden sonra ziyaret sona erdi.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 13:39:53
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZAFER ÖZDEMİR IP: 85.108.229.xxx Tarih : 30.04.2006 13:51:16
ÖNCELİKLE BU YORUMU BİR GÖLHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNU OLARAK YAZDIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM.SEVGİLİ YALÇIN HOCAMIN DA FOTOĞRAFINI GÖRÜNCE GERÇEKTEN ÖĞRENCİLİK GÜNLERİME GERİ DÖNDÜM.ŞİMDİLERDE BAŞARILI OLARAK BİRYERLERE GELDİYSEK YALÇIN HOCAMIN KATKISINI GÖZARDI EDEMEYİZ.DEĞERLİ LİSE ÖĞRENCİSİ ARKADAŞLARIMIZADA ZATEN İYİ DİLEKLERİNİ BELİRTMİŞ.İLERLEYEN EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.ŞU AN KEÇİBORLU MESLEK YÜKSEKOKULUNDA GÖREV YAPAN DEĞERLİ HOCAM YRD.DOÇ.DR.MEHMET GENÇTÜRK HOCAMADA BURDAN SELAM OLSUN.ÜLKEMİZDEKİ İŞSİZLİK SORUNUNA RAĞMEN BİRYERLERDE ÇALIŞIYORSAM ONUN SAYESİNDEDİR.YALÇIN HOCAM VE MEHMET HOCAM BİZLERE EĞİTİMİN SADECE ÜNİVERSİTE HAYATI İLE KISITLI OLMADIĞINI ASIL İLGİ VE ALAKANIN ÖĞRENCİ MEZUN OLDUKTAN SONRA GÖSTERİLECEĞİNİ EN BAŞARILI ŞEKİLDE GÖSTERMİŞLERDİR.