3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

AKP İl Danışma Meclisi toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Teşkilatı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Deda Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Selma Aliye Kavaf, AK Parti Denizli Milletvekilleri M. Salih Erdoğan, Osman Yüksektepe, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Türkiye'de yıllardır Başbakanlar'ın gitmediği iller varken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olmadan ve Başbakan olduktan sonra Denizli'ye 7 kez geldiğini söyleyerek, "Başbakanımız'ın ziyaretlerinden sonra ilimizde birçok kabine üyesi bakanımız da gelmiştir. Tüm bunlar gösteriyor ki Denizli'nin hükümetimizin gözünde ayrı bir yeri vardır. Hükümetin bu güveniyle bizim gayretli ve ilkeli çalışmamızın tek bir hedefi vardır bu da Denizlimiz'e bir bakan kazandırmaktır" dedi.

Milletin arzuladığı bir siyasetin dışında hiçbir bakış açısı üretmediklerini anlatan Tin, "Partimiz milletin desteğini alarak bu günlere geldi. AK Parti İl Teşkilatı olarak sizlerle birlikte birlik ve beraberliği bozmadan emin ve kararlı adımlarla nasıl bugünlere kadar başarılara imza atarak geldiysek, bugünden sonra da yaptığımız her çalışmamızdaki anlayışımızı aynı doğrultuda sürdürmeye devam edeceğiz.

Bugüne kadar ilçelerimizi, köylerimizi parti yöneticisi arkadaşlarımızla gezdik. Halkımızın taleplerini yerinde tespit ettik. Bazı muhalefet partilerinin dediğine bakarak kimse bizim başarısız olduğumuzu, hizmet üretmediğimizi söyleyemez. Artık bunlarla siyaset yapılmadığının bilincine vararak gerçekleri görmenin zamanı gelmiştir. Bunu tüm muhalefet partilerinin bilmesi gerekmektedir. Biz gündelik siyasetle kendimizi avutmuyoruz" şeklinde konuştu.

İl Danışma Meclisi toplantısı, partililerin konuşmalarıyla devam etti

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 19:15:44
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 21:40:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?