5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Pakatçı adaylığını açıkladı

AKP Denizli İl Kongresi'nde başkan adayı olduğunu açıklayan inşaat mühendisi Nuray Pakatcı, "Talip olduğum işin ne kadar önemli, ne kadar ciddi olduğunu biliyorum" dedi.

Kendi işyerinde basın toplantısı düzenleyen Nuray Pakatcı, Demokratik Parti Denizli İl Başkanlığı ile başladığı siyaset hayatını, kendisiyle aynı düşüncede olan arkadaşlarıyla birlikte AKP'de sürdürdüğünü ve halen il yönetim kurulu üyesi olduğunu söyledi.

Pakatcı, "Demokratik bir seçim sonucunda göreve geldiğimiz takdirde kitle partisine yakışır, çoğulcu katılıma, zengin bir kadroyla herkese, her kesime ulaşarak, birebir görüşerek, muhafazakar demokrat kimliğimizi anlatıp bunu yaşatacağım. Partimizin Denizli'de kurulmasında emeği geçenler ve büyüklerimizin görüş ve düşüncelerine değer vereceğim" dedi.

Şu anda 5 bin civarında olan üye sayısını 20 binler seviyesine çekmeyi hedeflediğini, bunu yaparken, akraba, eş dost olup, olmadığına bakmaktan ziyade AKP'li olanları üye yapacağını ifade eden Pakatcı, "Talip olduğum işin ne kadar önemli, ne kadar ciddi olduğunu biliyorum.

Bu göreve talip olurken, bu görevi yaparken asla bir kadın olarak değil, devletini, milletini seven, AKP'ye gönül vermiş, bu hizmeti toplumsal bir hizmet gibi düşünen bir birey olarak yapacağıma ve bayan olmanın, ekip çalışmasına bir engel teşkil etmeyeceğine inanıyorum" diye konuştu.

İl başkanlığına adaylığını açıklayan Nuray Pakatcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyareti sırasında, başbakana yaşanan bazı sıkıntıları anlatmış, daha sonra da il başkanlığı tarafından sosyal işler başkanlığı görevinden alınmıştı.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 13:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur karaca IP: 85.97.113.xxx Tarih : 3.01.2006 23:47:35
Ülkemizin en önemli sorunu,anayasada yazılı duran LİYAKAT sistemini uygulamaya geçirmektir. DEMORKARİT VE ADİL YARIŞLARLA KALİTELİ İNSANLAR SİYASETTE YERİNİ ALMALI. Nuray hanımın kişiliği,cesareti ve açık yürekliliği ile siyasete kazandıracağı çok şey vardır.Kendisi daha aday iken dahi siyasete bir kazançtır.Nuray hanımı tebrik eder,kendisi için malubiyetin hiç olmayacağını, her sonuçta kendisi ve demokrasinin kazançlı olacağını belirtirim. AV UĞUR KARACA-NİĞDE-