4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Artık onun da bilgisayarı var

Gaziantep Firat Koleji Özel Okullari yöneticileri örnek bir davranis sergileyerek özürlü bir ögrenciye bilgisayar hediye etti.

Umut Özel Egitim ve Rahabilitasyon Merkezi ögrencilerinden Hanifi Bozkurt'un bilgisayar özlemi Gaziantep Firat Koleji Özel Okullari tarafindan dindirildi. Bozkurt'un bilgisayar meraki ve özlemini haber alan kolej yöneticileri rehabilitasyon merkezi yöneticileri ile irtibata geçerek bu ögrenciye bilgisayar hediye edebileceklerini bildirdi.

Gaziantep Firat Koleji Özel Okullari Yöneticilerinin bu teklifi üzerine büyük bir mutluluk yasayan Hanifi Bozkurt, Umut Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hatice Baykal ve Sosyal Hizmetler Uzmani Cengiz Aslan ile birlikte koleje gelerek kendisine hediye edilen bilgisayari teslim aldi.

Gaziantep Firat Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Inci Tezel, ihtiyaç sahibi ve engelli bir gencin bilgisayar özlemini dindirmenin verdigi huzur ve mutlulugu tarif etmenin mümkün olmadigini belirterek, "Gaziantep Firat Koleji Özel Okullari olarak benzeri sosyal faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

Davut Uçar / Kenthaber / G.Antep
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 13:11:24
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 13:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?