4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Sanko’dan öğretmenlere etkinlik

Özel Sanko Okulları öğretmen ve öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü muhteşem etkinliklerle kutladılar.

Öğretmenler Günü dolayısıyla Özel Sanko Okulları’nda görevli öğretmenlere Şato Restoran’da yemek verildi. Yemeğe Okul Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, Danışma Kurulu Üyesi Murat Güneri, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşen Durucu, Genel Müdür Murat Köylüoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Sevim Karakaş da katıldı.

Özel Sanko Okulları öğrencilerinin röportajlarının yer aldığı sunumda, Vali Lütfullah Bilgin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fikret Atak ve Okul Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu’nun mesajları izlendi.

Genel Müdür Murat Köylüoğlu, deneyimli öğretmen kadrosuna sahip olduklarını ifade ederek, ‘’Öğretmenlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Kadromuzla eğitim alanında başarılara imza attık, atmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Öğretmenler Günü, öğrencilerin hazırladığı programla Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi’nde de kutlandı. İlköğretim bölümü öğrencilerinden oluşan koro ile okul orkestrasının hazırladığı müzik programı izlendi. Tören, lise bölümü öğrencilerinin sunduğu halk oyunları, İlköğretim kız öğrencilerinin sahnelediği modern dans gösterisi ve öğretmenlerin hep birlikte söylediği Öğretmen Marşı’nın okunması ile sona erdi.

Davut UÇAR / Kenethaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 23:39:43
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 12:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?