4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Okulda Formula 1 keyfi

Gaziantep'te Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu, sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilerine yönelik "Formula 1" yarışı düzenledi.

Beden eğitimi grubunun organize ettiği yarışa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Okulun kapalı spor salonunda oluşturulan parkurda yarışan öğrenciler, büyük heyecan yaşadı. İkişerli gruplar halinde yapılan yarışmada parkuru ilk tamamlayan öğrenci bir üst tura kaldı. Toplam dört turdan oluşan yarışmada, son üçe kalan öğrenciler kendi aralarında yarışarak parkuru en kısa zamanda tamamlamak için kıyasıya mücadele etti. Yarışmada birinciliği Numan Çalışkan, ikinciliği Habib Soylu, üçüncülüğü de Melih Yüce kazandı.

Öğrencilerin ders stresinden uzak, arkadaşları ile birlikte okulda keyifli anlar geçirmelerinden çok mutlu olduklarını belirten Okul Müdürü İlhami Kara, çocukları ile birlikte yarışma heyecanını yaşayan velilerin de bu tür sosyal etkinliklerden dolayı okul yönetimini kutladığını kaydetti. Kara, eğitim öğretimin birbirinden ayrılmaz bir bütün olduğunu, yoğun ders temposunun yanında yapılan sosyal faaliyetlerle öğrencilerin dersleri ve okullarını daha çok sevdiklerini ifade etti.

Özel Emine Nakıboğlu olarak bütün imkanların öğrencilerin hizmetinde olduğunu dile getiren Kara, "Yıl boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Gün boyu derslerin içinde yoğun bir zaman geçiren öğrencileri hafta sonları rahatlatmak istedik. Bu bağlamda yönetim olarak öğrencilerimize Formula 1 yarışması tertipledik. Çok da güzel oldu. Değişik bir atmosferde değişik bir yarışma olduğunu düşünüyorum. Okul imkanları ölçüsünde sosyal faaliyetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 18:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?