4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Öğretmenler unutulmadı

Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Öğretmenler Günü programı yoğun ilgi gördü.

Öğretmenler günü dolayısıyla hazırlanan programa; Vali Yardımcısı Sayın Bekir ATMACA, Milli Eğitim Müdürü Sayın Fikret ATAK Teftiş Kurulu başkan yardımcısı Sayın Salih BASKAN, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve 600 aşkın öğretmen katıldı.

Asım YILDIRIM'ın sunup, hikayeleriyle duygusal anlar yaşattığı gecede, Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı, arılar rondu, piyesler, İngilizce şarkılar, folklar, okul korosu ve öğrenci şiirleri izleyicilerden büyük alkış aldı.

Öğretmenler günü dolayısıyla okul içinde düzenlenen “Öğretmenime Mektup” Kompozisyon yarışmasında ödül almaya hak kazanan öğrencilere de ödülleri verildi. Gaziantep ilinde eğitime vermiş oldukları destekten dolayı Gaziantep Valisi, Milli Eğitim Müdürü ve diğer emeği geçenlere Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Yönetim Kurulu tarafından birer plaket verildi.

Gece hakkında duygu ve düşünceleri alınan Vali Yardımcısı ‘Gecenin çok anlamlı olduğunu, gecede emeği gecen herkese çok teşekkür ettiğini belirti.’ Milli Eğitim Müdürü Sayın Fikret ATAK Bey ise ‘Gaziantep’te son 2 yılda eğitim alanında çok büyük atılımlar olduğunu, sanayi kadar eğitiminde Gaziantep’te ilerlediğini belirtti.

Yapılan bu yatırımlar sayesinde önümüzdeki yıllarda Gaziantep’in Türkiye genelinde kendinden söz ettireceğinden emin olduğunu dile getirdi. Meslektaşlarının gününü kutlayarak sözlerine son verdi.

Gaziantep eğitimine katkılarından dolayı işadamı Osman NAKIBOĞLU Beye okul yönetimi tarafından plaket verildi. E.Nakıboğlu İlköğretim Okulu kardeş okulları olan Karakesek Köyü İlköğretim ve Nesrin Mehmet Abar İlköğretim Okulu müdürlerine sınırlı imkanlara rağmen eğitime katkılarından dolayı birer plaket verildi. Okul Müdürü Kenen ÇEKİÇ Bey öğretmenlere gönderdiği mesajda;

“Gelecekte toplumu oluşturacak bireylerin birer çocuk olduğunu kendi dönemlerinin ihtiyaçlarına göre yetiştirilmeyi beklediklerini, bu bağlamda öğrencilerimizi sevgiyle ve umutla geleceğe hazırlamamız gerektiğini belirtti. Ve Bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günün bu düşüncelerle kutlayarak sözlerine son verdi.”

Dolu dolu yaşanan gecenin sonunda program hoş bir kokteyl ile ve öğrencilerimizin hazırladığı Öğretmenler Günü Bülteni’nin dağıtılmasıyla son buldu.

Davut Uçar / Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 23:47:31
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 12:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif nur IP: 88.232.184.xxx Tarih : 2.08.2007 23:58:28
ben o gecede okul korosunda şarkı sölüyordum gerçekten çok güzel bi geceydi we çok heyecanlıydım gökhan hocaya çokk teşekkürler