3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

GFK'nin haklı gururu

Gaziantep Güney Fırat Koleji Özel Okulları (GFK), Anadolu, fen, sosyal bilimler ve süper liseler gibi liselere giriş için yapılan Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavı'nda (OKS) elde edilen yüzde 82'lik başarı oranının haklı gururunu yaşıyor

Milyonlarca öğrencinin katıldığı Orta Öğretim Kurumları Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından GFK'dan OKS'ye giren 40 öğrenciden 31'i başarılı olarak çeşitli fen ve anadolu liselerine girmeye hak kazandı.

GFK öğrencilerinin elde ettiği başarıyı değerlendiren GFK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öğüt, okul olarak son iki yıl içerisinde Gaziantep'te devlet fen liselerine en çok öğrenci kazandıran özel okul olduklarını söyledi.

Öğüt, bu yıl OKS'ye 40 öğrencilerinin girdiğini ve bunlardan 31'nin başarılı olduklarını belirterek, "OKS'de başarılı olan öğrencilerimizden 10'u Vehbi Dinçerler Fen Lisesi, Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Kilis Fen Lisesi'ne kayıt yaptırmaya hak kazandı. Diğer 21 öğrencimiz ise, çeşitli anadolu liselerine kayıt hakkı kazandı" dedi.

Elde edilen başarı ile gurur duyduklarını ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında başarı çıtasını daha da yükseltmek amacında olduklarını ifade eden Öğüt sözlerini şöyle sürdürdü:

"GFK yönetim kurulu olarak, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin sınavlara daha iyi hazırlanabilmeleri için dershane deneyimi olan öğretmenleriimizi kadromuza dahil ettik. OKS'de bu yıl elde edilen başarı da büyük pay sahibi olan öğretim kadromuzu da muhafaza ederek kadromuzu güçlendirdik. Yeni dönemde güçlü öğretmen ve yönetici kadromuzla öğrencilerimizi sınavlara daha iyi hazırlayacağımıza inanıyorum."



Davut Uçar - Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2005 Perşembe 02:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?