4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Adres sorma, cama bak

Gaziantep'te büfe sahibi 52 yaşındaki Mehmet Gençtanır, kendisine sürekli adres sorulmasından bıkınca ilginç bir yöntem buldu. Her gün yüzlerce kişinin adres sorduğu Gençtanır, en çok sorulan adresleri bir kağıt üzerine ok işaretleriyle resmederek büfesinin camlarına yapıştırdı.

Alleben Mahallesi'nde işlettiği büfede her gün yüzlerce kişinin kendisine GASKİ, TEDAŞ ve hemen yanındaki Suriye konsolosluğunun nerede olduğunun sorulduğunu belirten Gençtanır, artık iş yapamaz hale gelince çareyi böyle bir yöntemde bulduğunu söyledi. Özellikle Gaziantep'te Suriye konsolosluğunun açılmasının ardından adres soranların arttığını kaydeden Gençtanır şunları söyledi:

"Konsolosluk açıldığından bu yana adres soranlardan başımı alamadım. Bir ara büfeyi başka bir yere taşımayı bile düşündüm. Ancak bir arkadaşım bana en çok sorulan adresleri büfemin camına yapıştırma fikrini verdi. Ben de bunu uygulayıp, biraz rahatladım. Buna rağmen bazı insanlar yine de adres sormaya devam ediyor. Artık bu adresleri bir tabela haline getirmeyi bile düşünüyorum.

Davut Uçar / Kenthaber / G.Antep
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 11:29:33
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 11:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?