6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Bir hasta yakını kalbine yenik düştü

Almanya'nın Ludwigshafen kentinde çıkan yangının ardından Gaziantep'teki taziye evlerinde gergin bekleyiş sürerken, hastanedeki yakınlarını ziyarete giden bir kişinin kalp krizi geçirerek öldüğü iddia edildi.

Yeşilova Mahallesi'ndeki iki taziye evinde toplanan acılı ailenin yakınları cenazelerin gelmesini bekliyor. Yangının ardından Almanya'da yaşayan ailenin yakınları da Gaziantep'e gelmeye başladı. Bu arada, yangında yaralanan yakınlarını hastanede ziyaret etmeye giden 65 yaşındaki İbrahim Ünal Efendi'nin kalp krizi geçirerek öldüğü iddia edildi. Bu ölümün ardından hayatını kaybedenlerin sayısının 10'a yükseldiği belirtildi.

Ludwigshafen kentinde çıkan yangında ölen Medine Kaplan'ın Gaziantep'teki kardeşi Salman Küplü, yaralıların durumları hakkında bilgi aldıklarını belirterek, "Yaralı olan kız kardeşim ve yeğenlerimin durumu iyiymiş. Cevdet'in belden aşağısı yutmuyormuş. Muhammet'in durumu ise ciddiyetini koruyormuş. Ölü sayısı da 10'a yükseldi. Bir yakınımız, Belma Özkaplı'yı hastanede ziyaret ettiği sırada kalp krizi geçirmiş" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 15:48:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?