6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Bu panel 2008'e damgasını vuracak

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TÜBİTAK işbirliği ile "Küresel rekabet gücü için özgün teknoloji ve yenilik için; Ar-Ge'de Gaziantep atılımı" konulu panel düzenlenecek.

Panele, TÜBİTAK Başkan Vekili Prof. Dr. Nükhet Yetiş, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Cebeci, Başkan Yardımcısı Güldal Büyükdamgacı, TÜBİTAK TEYDEB Makine, İmalat Teknolojileri Grubu Yürütme Komitesi Sekreteri Dursun Çiçek ve TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Müdür Yrd. AB 7. ÇP Ulusal Koordinatörü Okan Kara panelist olarak katılacak.

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Ekinci ve GSO Başkanı Nejat Koçer'in açılış konuşmaları ile başlayacak panelde başlıca, Türkiye teknoloji araştırma alanındaki gelişmeler, TÜBİTAK faaliyetlerindeki gelişmeler, sanayi ve özel kesimin teknolojik ve yenilik faaliyetlerine TÜBİTAK tarafından sağlanan destekler ile uluslararası mali destekler ve işbirlikleri konuları ele alınacak.

TÜBİTAK heyeti panelden önce Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Rektör Prof. Dr. Erhan Ekinci'yi de ziyaret edecek.
Panelin, 4 Şubat 2007 Pazartesi günü saat 13.30'da Grand Otel'de düzenleneceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 13:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?