6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

İstiklal Madalyası komisyondan geçti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep'in İstiklal Madalyası'nın İçişleri Komisyonu'ndan geçtiğini ve Gaziantep'in madalyasına kavuştuğu müjdesini verdi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, Gaziantep'in 10 milletvekilinin bir araya gelerek çalıştığını ve 30 Ocak Çarşamba günü itibariyle Gaziantep'in İstiklal Madalyası'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu'ndan, Genel Kurul'da görüşülmek üzere geçtiğini belirtti. İktidarı muhalefetiyle Gaziantepli 10 milletvekilinin el birliği yaptığı İstiklal Madalyası için 2007 yılının Ekim ayında TBMM'ye ortak bir kanun teklifi verdiklerini hatırlatan Erdoğan, "Gaziantepli milletvekillileri olarak diğer illerimizin milletvekillerinin de desteğini, genel kurulda yapılacak görüşmede alacağımıza inanıyoruz. Gaziantepli hemşehrilerimizin bize verdiği ağır sorumluluk bilinci ile görevimizi eksiksiz yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Önemli bir çalışma neticesinde Gaziantep'in İstiklal Madalyası'na kavuşacağını kaydeden Erdoğan, İstiklal Madalyası'nın Gaziantep'e ve Gazianteplilere hayırlı olmasını diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 10:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?