4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Çanta atölyesinde yangın: 7 yaralı

Gaziantep'te bir çanta atölyesinde dikkatsizlik sonucu alev alen silisyon, iş yerini savaş alanına çevirdi. Olayda yanarak yaralanan 7 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Çukur Mahallesi Bayhilmi Geçidi üzerinde Recep Kılıç'a ait iki katlı iş yerinin üst katında çanta yapımında kullanılan benzin ve kauçuk karışımı silisyon dikkatsizlik sonucu alev aldı. Olayı fark eden çevredeki esnaf, yangın sırasında içeride çalışan 8 işçiyi dışarı çıkarmaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralanan Mehmet G. (25), Volkan Y. (13), Ahmet G. (25), Hacı Y. (14), Seydi Y. (17), Gökhan Y. (16) ve İsa P.'yi çıkararak Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bu sırada yangına müdahale eden itfaiye ekipleri içeride bulunan ve patlama tehlikesi olan kimyasal maddeleri olası bir faciayı önlemek için dışarı çıkardı. Yaralılar arasında çocukların da bulunması dikkat çekerken, 2 yaralının ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

İş yeri çalışanları yangının silisyonun parlaması sonucu çıktığını ve hızla büyüdüğünü öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 18:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?