3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Çaresiz baba kızını arıyor

Gaziantep'te, Ramazan Bayramı'nın 2. günü akrabalarıyla bayramlaşmak için evden ayrılan genç kızdan haber alınamıyor.

20 yaşındaki Sümeyya Tilki, 4 Kasım günü akrabalarına el öpmeye gittiğini söyleyerek evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Bir mağazada tezgahtarlık yapan ve nişanlı olan Sümeyya Tilki'den haber alamayan ailesi, Sümeyya'nın kötü yola düşürülmüş olabileceğinden endişe ediyor.

İşsiz baba Mehmet Tilki, kayıp kızını 12 gündür her yerde ararken, çalmadık kapı bırakmadığını söyledi. Tilki, "Kızım bayramın 2. günü 'Akraba ziyaretine gidiyorum' diye evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Kaybolduktan 1 gün sonra telefonla arayarak, 'Beni motosiklet tamircisi M.M. kaçırdı. Benden umudunuzu kesin. Artık geri dönmem imkansız' dedi. Bu kişinin kızımı kaçırarak, kötü yola düşürdüğünden endişe ediyorum" dedi.

Kendisi işsiz olduğu için kızının tezgahtarlık yaparak eve baktığını kaydeden baba Mehmet Tilki, ailesine ve kardeşlerine çok düşkün olan Sümeyya'nın kendi isteğiyle gitmesinin imkansız olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürlüğü'ne ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran baba Mehmet Tilki, elinde kızının resmiyle kapı kapı dolaşarak kızını bulmaya çalıştığını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 16:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?