4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Gaziantepspor'da galibiyet hesapları

Gaziantepspor'da, Konyaspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına bileniyor.

Teknik Direktör Mesut Bakkal'dan boşalan görevi devralan Teknik Direktör Bünyamin Süral, haftalardır bulamadıkları galibiyeti futbolcuların iyi oyunu ile elde ettiklerini belirterek, "Göreve geldiğimde yönetim kurulu ve bütün futbolcularımızın tam desteğini aldım. Maç öncesi bütün futbolcularla konuşarak Konyaspor maçının önemini anlatım. Bizim için galibiyetin mutlak olduğu bu karşılaşmadan puan çıkarmamız gerekiyordu. Futbolcularımız bize puan sözü vererek sahaya çıktı. Yüreklerini ortaya koyarak pozisyon üreten ve baskılı oynayan futbolcularımız hak ettikleri galibiyeti aldılar. Gol sevinci sırasında gelip boynuma sarılan futbolcularım beni duygulandırdı. Göz yaşlarıma hakim olamadım. Bizim için hayati önem taşıyan bu maçtan 3 puan alan futbolcularımı kutluyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Teknik Direktör Süral, "Puan kaybedecek durumumuz yok. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek Gaziantepspor'u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Futbolcularıma güveniyorum ve bu maçtan da 3 puan alacaklarına inancım tam. Bu maçta yine bizim için 6 puan değerinde olacak. Alacağımız 3 puanla ligin üst sıralarına tırmanmaya devam edeceğiz. Bu karşılaşmadan galip gelemesek de, mağlup olmamaya çalışacağız. Umarım devre arasına iyi bir sonuçla gireriz ve takımın moral ve motivasyonu en üst seviyeye çıkar." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 18:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?