4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İtfaiyecilerden Güzelbey'e plaket

24Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Karakuş ve teşkilat mensupları Başkan Dr. Asım Güzelbey ’i makamında ziyaret ettiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Karakuş" Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Asım Güzelbey ’e teşkilatımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri teşkilatımızın sorumluluklarını ve önemini fazlasıyla kavramış, bizlere o doğrultuda değerli destekler sunmuştur. Biz de bu özene layık olmaya çalışacağız" dedi.

Başkan Güzelbey de "Bazı meslekler vardır ki burada zaman mevhumu yoktur. İtfaiye Teşkilatımız böyle bir çalışma prensibine sahiptir. Gece gündüz demeden meydana gelen ve gelebilecek olumsuz durumlara karşı 24 saat hizmet veren bir birimdir. Zor durumda kalan bir insana yardım etmeniz işinizi kutsal kılıyor. Bizler çalışmalarınızdan son derece memnunuz. Allah tüm insanları kazalardan, felaketlerden ve üzücü durumlardan korusun" dedi.

İtfaiye Teşkilatı Müdürü Mustafa Karakuş tarafından desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey ’e günün anısına bir plaket verildi. Başkan Dr. Asım Güzelbey tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Davut Uçar / Kenthaber / G.Antep
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 11:52:59
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 11:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?