5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Polis kaçırdı kameralar yakaladı

Gaziantep'te, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki GASKİ araç parkında güpegündüz yaşanan motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan Feyzullah Özcan, sabah iş yerine geldiğinde motosikletini her zamanki yere kilitleyerek mesaiye başladı. Mesai bitiminde motosikletinin yerinde olmadığını gören 53 yaşındaki Feyzullah Özcan, durumu polise bildirdi. Polisin 24 saat nöbet tuttuğu bir yerde motosikletinin çalınmasına şaşıran Özcan, çalıştığı kurumun güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde, hırsızlık anının güvenlik kameralarına yansıdığını gördü. 

2 kişi oldukları ve bir kırmızı motosikletle geldikleri anlaşılan hırsızlar, kamera kayıtlarında olmayan bölümde kilitli bulunan motosikletin kilidini kırdıktan sonra oldukça soğukkanlı bir şekilde motosikleti sivil araçların girmesinin yasak olduğu GASKİ'nin kapalı otoparkına götürdü. Otoparka girdikleri an da güvenlik kameraları tarafından kaydedilen hırsızlar, 3 dakikada motosikleti düz kontak yapıp çalıştırdı. Hırsızlar, yine güvenlik kamerası kayıtlarına girerek, çok rahat bir şekilde otoparktan ayrıldı. 

Geçen yıl 2 bin 800 YTL'ye satın aldığı motosikletini çaldıran Feyzullah Özcan, hırsızların çok rahat bir şekilde işlerini yaptıklarını belirterek, "Beni hayrete düşüren, bu olayın insan yoğunluğunun olduğu saat 14.00 sıralarında olması ve Emniyet Müdürlüğü'ne ait iki binanın yer aldığı bir yerde gerçekleşmesidir. Hırsızlar, nöbet tutan, gelip geçen polislerin gözlerinin içine baka baka ve GASKİ görevlilerini de aldatarak önce motosikletin kilidini kırıp otoparka giriyor ve burada ön kısmını sökerek, düz kontak yaptıktan sonra ellerini kollarını sallaya sallaya çıkıyor. Polislerin gözleri önünde bu olay yaşanıyorsa, bu insanlar başka yerde neler yapmaz" dedi. 

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, hırsızların izini bulmaya çalışıyor.
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 19:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?