4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Şehit ailesi operasyonlardan memnun

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terörist saldırı sonucu şehit olan 12 asker arasında yer alan Gaziantepli er Mehmet Cücük'ün babası Cabbar Cücük, Genelkurmay Başkanlığı'nın nokta operasyonlarını seyretti.

Şehit babası Cabbar Cücük, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonlardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Operasyonlar, terör örgütünün kökü kazınıncaya kadar devam etmeli" dedi. Cücük, "Genelkurmay Başkanlığımız'ın yaptığı operasyonlardan çok memnunuz. Operasyonların durmadan devam etmesini istiyoruz. Bu operasyonlarla az da olsa yüreğimiz soğudu ama daha çok üstüne gidilmeli" dedi.

Şehit oğlunun fotoğrafını elinden düşürmeyen anne Yeter Cücük ise gözyaşları içerisinde, "Teröristlerin hepsini öldürsünler, bombalasınlar" diyebildi.

Ağabey Fatih Cücük de operasyonların devam etmesini istediklerini kaydederek, "Biz Türk-Kürt ayrımcılığı yapmıyoruz. Terörist olan babam dahi olsa kardeşim de olsa öldürülmeli. Ben askere gönüllü olarak tekrar gitmek istedim ancak kabul etmediler. Kardeşimin şehit olduğu yeri görmek için Van'a kadar gittim ancak beni oradan geri çevirdiler" diye konuştu. Cücük, kardeşinin adına köyde bir cami yaptırmaya karar verdiklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 17:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DOĞAN GÜNEŞ IP: 81.213.211.xxx Tarih : 28.12.2007 10:28:35

ŞEHİT MEHMET CÜCÜK,ÜN ACISI HALAA İÇİMİZDE ACISI ÇOK BÜYÜK O ÇATIŞMA ANINDA BENİM KARDEŞİM DE HAKKARİ ÇUKURCA SİVRİTEPE KARAKOLUNDAYDI 20 GÜNÜ KALMIŞTI ÇOK ŞÜKÜR TESKERESİNİ ALIP BİZLERE KAVUŞTU İNŞALLAH TÜM MEHMETÇİK KARDEŞLERİM KAVUŞUR AMA 21.10.07 GÜNÜ.NÜ UNUTAMIYORUZ SEN İÇİMİZDE KALBİMİZDE YAŞIYORSUN ŞEHİTİM TÜM YAKINLARINA ALLAH SABIRLAR VERSİN .........