3
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Belediye gazete çıkarıyor

Mardin Belediyesi, resmi yayın organı olarak bir gazete çıkarmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, göreve geldikleri andan itibaren pek çok çalışma yaptıklarını dile getirerek, "Gazetemizin planlanma aşaması sona erdi. Resmi yayın organımızla gerçekleşen ve gerçekleşme aşamasında olan projelerimizi halkımıza duyuracağız. Tüm düşüncelerimizi bu kanalla aktarıp vatandaşlarımızın da düşüncelerini alacağız" dedi.

Belediye Haber Gazetesi olarak yayın hayatına başlayacak gazetenin sorumlu müdürü ve aynı zamanda Mardin Belediyesi Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Mahmut Adıbelli ise, gazetenin kentte belediye adına bir ilk olacağını söyledi. Aylık olarak 5 bin tirajla basılacak gazetenin vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacağını ifade eden Adıbelli, "Geçen sene belediyenin faaliyetlerini vatandaşlarımıza anlatmak için ilk dergimizi çıkardık.

Bu yıl bu faaliyetlerimizi daha da etkinleştirerek, titiz bir çalışma sonucu aylık olarak gazete çıkarmaya karar verdik. Bu gazetede belediyenin çalışmaları, kültür-sanat etkinlikleri, sosyal faaliyetleri ve duyurularını vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız" şeklinde konuştu.

İlk sayısı Nisan ayında çıkacak olan Mardin Belediyesi Gazetesi, aylık olarak yayınlanacak ve 8 sayfa olacak.

.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 14:26:46
Güncelleme :7 Mart 2006 Salı 15:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?