7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Beyaza Dikkat!

       Yurdumuzun hemen hemen tamamını kaplayan beyaz örtü bu gidişle önümüzdeki haftaya kadarda bizimle birlikte kalacak gibi görünüyor. Bu derece yağacağı beklenmeyen kar yağışı bazı illerimizde üniversiteler ve orta öğretimlerde izin müjdesi verirken bazı illerimiz bu uygulama dışında kalmış… 

       Peki, kara halkımızın bakış açısı nasıl; kimisine göre çok harika görünen görüntünün dışında etkisi yok. Ama kimilerine göre ise kar yağışları işlerini çok büyük derecelerde etkilemiş. Peki bu iki söylentinin dışında karın ne gibi etkileri var. Tabiî ki Doktorların önerileri her zamanki gibi sıkı giyinip karda fazla kartopu oynamamaktır. Meteoroloji ise sadece bir hafta daha böyle devam edebilme durumunun yüksek olduğunu söylüyor. Evet bu kadar karmaşanın içerisinde nasıl nerde ve ne zaman ne yapacağımızı bilmiyorum. Bizim Yusuf Demir’e sordum ne yapacağız diye hayret o bile cevap veremedi. Aslında onun bir cevabı vardı geçen günden, ben ona sormuştum bu soruyu oda ben Ağrı doğu Beyazıt’a gidiyorum. Demişti neden mi tabiî ki oranında buradan bir farkı kalmadığı için. 

      Neyse işin esprisi bir yana gerçekten bu durum içler acısı, bizim ise elimizden gelen trafik adına önlemlerimizi alıp, doktorların da dediği gibi sık giyinip öyle dışarıya çıkmak olmalı.

sedatyorgun@kenthaber.com

Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 13:06:52
Güncelleme :24 Ocak 2006 Salı 14:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?