4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'liler birlikte oruç açtı

Erciyes Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilerek Hacı Kılıç Camii avlusuna kurulan iftar sofrasının bu seferki konukları AKP İl yöneticileri oldu.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve günde 550 kişiye yemek veren Erciyes Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin iftar çadırı, her akşam iftarını açmak için gelen vatandaşları misafir ediyor. Her gün bir hayırsever işadamının katkıları ile geleneksel hale gelen iftar sofrasının bu akşamki onur konukları AKP İl Başkanı Mahmut Cabat, İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Şaban Hacılar, AKP Yürütme Kurulu üyeleri oldu. Gecenin onur konuğu AKP İl Başkanı Mahmut Cabat, "Böyle bir organizasyonu düzenledikleri ve bu kadar insana yemek verdikleri için teşekkür ederim. Gönül isterdiki daha iyi ortamlarda daha iyi şekilde bir araya gelmek, ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan, Erciyes Feneri'nin iftar çadırına katkıda bulunan hayırsever işadamı Mehmet Saçmacı'ya, iftar sofrasının onur konuğu AKP İl Başkanı Mahmut Cabat tarafından bir plaket takdim edildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 11:15:43
Güncelleme :23 Ekim 2005 Pazar 14:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?