30
Nisan
2024
Salı
SİYASET

Başkan Haseki Antalya'da tecrübelerini anlattı

Antalya 2. Kent Sempozyumu ve Kamu Hizmetleri Fuarı'na katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, düzenlenen "Özel Sektör-Belediye İşbirliği" konulu oturuma başkanlık ederek bilgi ve tecrübelerini aktardı. 

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen fuar ve sempozyuma, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Adapazarı Belediye Başkanı Aziz Duran ve Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen ilçe belediye başkanlarının yanı sıra Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fikret Toksöz ve Prof. Dr. Korel Göymen ile Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tuncay Neyişçi'nin de katıldı. 

Hem fuarın açılış töreninde konuşan hem de 2. gün düzenlenen, "Özel Sektör-Belediye İşbirliği" konulu oturuma başkanlık eden Başkan Özhaseki, Kayseri Modeli Belediyecilik anlayışından yola çıkarak başarılı belediyeciliğe ulaşmanın püf noktalarını anlattı. 

Katılımlarından dolayı Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından teşekkür plaketi verilen Başkan Özhaseki, aynı zamanda fuarda stand açan Kayseri firmalarını da ziyaret etti. 

Antalya'da bulunduğu süre içerisinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret eden Başkan Özhaseki, ayrıca burada Yunanistan'ın İzmir konsolosu Teddora Haludi ile de bir süre görüştü.
.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2006 Pazar 11:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?