4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Bayramlaşmada gövde gösterisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kayseri İl Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma töreni gövde gösterisine dönüştü.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, "Kayseri'yi mecliste 7 milletvekili ile temsil ediyorduk, artık Muharrem Eskiyapan'la 8 milletvekili ile Kayseri'yi temsil edeceğiz. Herkes gördü ki işi bilenlere teslim edilen iktidar çok kısa sürede çok işler başarabiliyor" dedi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, Adem Baştürk, Mustafa Duru, Niyazi Özcan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il yöneticileri katıldı. Kalabalık nedeniyle AK Parti Kayseri milletvekilleri bina dışına çıkmak zorunda kalırken, AK Parti binası önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine yaklaşık 200 kişi katıldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, yaptığı açıklamada buruk bir bayram yaşadıklarını belirterek, "İslam aleminin en mutlu anlarını yaşadığımız şu günlerde dünya Müslümanları büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Pakistan'da meydana gelen deprem hepimizi derinden üzmüştür. Depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralananlara ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler Türkiye olarak hep yanlarında olacağız her zamanki gibi" dedi.
Partililere bir de müjdeli haberi olduğunu ifade eden Cabat, "Daha önce Kayseri'yi mecliste 7 milletvekili ile temsil ediyorduk, Muharrem Eskiyapan'ın CHP'den ayrıldıktan sonra bağımsız milletvekilliğinden bizim saflarımıza geçmesi bizleri çok mutlu etti. İnşallah bayramdan sonra Başbakanımızın yanına giderek resmi olarak görevine başlayacak. Artık Kayseri'yi daha iyi temsil edeceğiz ve sıkıntılarını hep beraber gidereceğiz" diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, AK Parti Kayseri İl Teşkilatı'nın bayramlaşma programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak, tüm teşkilat mensuplarının ve Kayseri halkının bayramlarını kutladı. Gül, "Hepimiz geceli gündüzlü memleketimizin menfaati için çalışıyoruz ve burada bir başarı varsa bunun esas temeli sizsiniz, AK Parti'dir. Yaklaşık 20 senede yapılacak işi bizler hükümetimiz döneminde başardık. Oradaki bütün kardeşlerimin bayramını kutluyor, hep beraber nice bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum. Aranızda olamamanın burukluğunu yaşıyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra partililer bayramlaşmaya devam etti.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 18:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?