3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

DYP'de kongre ertelendi

Daha önce 3 Aralık 2005 tarihinde yapılacağı duyurulan Doğru Yol Partisi (DYP) Kayseri İl Kongresi'nin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

DYP İl Başkanı Mustafa Eraslan, konuyla ilgili açıklamasında, erteleme kararını bizzat DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın aldığını ifade ederek, DYP Kayseri İl Teşkilatı Kongresi'nin ilkbahar ayında, diğer yapılmayan 12 il kongresiyle birlikte yapılacağını kaydetti. Eraslan, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımız, Kayseri ile birlikte 13 ilin il teşkilatı kongresinin ilkbaharda yapılmasının daha doğru olacağı kanaatiyle kongrenin ertelenme talimatını verdi. Genel Başkanımız Mehmet Ağar, daha önce de defaten yapmış olduğu açıklamalarda olduğu gibi 2006 yılında aziz milletimizin her yönüyle başarısız olan bu iktidarın önüne sandığı getireceği görüşündedir. Kaçınılmaz olan seçimden, AKP iktidarı da kaçamayacaktır. Hal böyle iken Sayın Genel Başkanımız, Kayseri ile birlikte 13 ilin kongresinin baharla birlikte yapılmasını uygun görmüş ve zaten var olan DYP rüzgarını fırtınaya dönüştürmek istemiştir. Bu konferanslara Sayın Genel Başkanımız bizzat iştirak edecektir. Oluşacak DYP fırtınası ile başarısız AKP iktidarı tarihe karışacak ve milletimiz için yeni bir bahar başlayacaktır".

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 14:09:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?