3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Rehn'e Türk Lokumu

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve AB Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olli Rehn, Kayseri Vali Vekili Tevfik Karabalık ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ziyaret sırasında Olli Rehn'e gümüş tepsi içerisinde çikolata ve lokum hediye etti. Özhaseki, bu tür hediyeleri erkek tarafın kız isterken, kız tarafına hediye ettiğini, kendisinin bu hediyeyi vermesindeki amacın ise tatlı yiyip tatlı konuşmak olduğunu söyledi.

Başkan Mehmet Özhaseki'den hediyeyi alan Olli Rehn, bu hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Cumartesi günü benim çocuklarımın tatlı günü var. Bu hediyeyi memleketime götüreceğim. Lokum ve çikolataların bir kısmını çocuklarıma vereceğim bir kısmını da parlamentodaki arkadaşlarıma dağıtacağım. İnşallah müzakereler de tatlı başlar" dedi.

Ziyaret sonrası Gül ve Olli Rehn, Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Bürosu'nu ziyaret etmek ve basın toplantısı düzenlemek için Ticaret Odası'na geçti.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 13:50:44
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 15:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?