4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Yatırım projeleri TBMM'de

AKP Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri'nin 2006 yılı devlet destekli yatırımlarının TBMM'de görüşüldüğünü söyledi.

Önceki gün Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (KESOB) genel kuruluna katılan Yıldız, burada yaptığı açıklamada, TBMM'de Kayseri ile ilgili yürütülen çalışmaları anlattı. Yıldız, Kayseri'nin devlet destekli 2006 yılı yatırımlarını tüm Kayseri milletvekillerinin yakından takip ettiğini belirtti. AKP Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Devlet Planlama Teşkilatı'nda (DPT) geçtiğimiz cuma günü bir toplantı yapıldığını söyledi. Kayseri milletvekillerinin katılımı ile yapılan toplantının olumlu sonuçlar verdiğini ifade eden Yıldız, önümüzdeki aylarda 2 toplantı daha yapılacağını dile getirdi.

Yıldız, "Biz Kayseri milletvekilleri olarak 2006 yılı içerisinde Kayseri'nin kaderini değiştirecek dediğimiz önemli yatırım ve projelerini meclise sunduk ve bir karara bağladık. Mecliste Devlet Planlama Teşkilatı'nda yapılacak toplantılara tüm Kayseri milletvekilleri katılacak. Yapılacak bu toplantılarda 2006 yatırım ve projelerinde düzenlemelerde bulunacağız. Biz Kayseri milletvekilleri, ilin sorunları ile ilgili mecliste devamlı görüşmeler yaparak olumlu sonuçlar için çalışıyoruz. Her hafta bir vekilimiz Kayseri'ye gelerek sorun ve sıkıntıları değerlendiriyor, daha sonra tüm milletvekilleri bir araya gelerek bunları değerlendiriyoruz. Kayseri çok iyi bir yapılaşmayı hak ediyor. Tarihi yapıları restore ile ayakta tutarken, eski yapıları da temizleyerek daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Kayserili hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Biz Kayseri milletvekilleri olarak daima onlara hizmet için çalışıyoruz" dedi.

Taner Yıldız, Türkiye'de önemli bir yere sahip olan Kayseri'nin gerek işadamları, gerekse sporu ile lider bir il olduğunu dile getirerek, illerinin Türkiye'de örnek gösterildiğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 15:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUHAMMED IP: 84.58.105.xxx Tarih : 26.12.2005 23:07:53
SAYIM HEMSEHRIM IYI GÜZEL BIRSEYLER YAPIN MEMMUN OLURUZ GURUR DUYARUZ FAKAT BAZI YAPILACAK ISLER VAR ONLARA HIC EL ATMIYORSUNUZ NE OLACAK BIZIM BU YIMPAS IN DURUMU MECLIS ARASTIRMA KOMISYONUNDASINIZ AMA HIC YIMPAS ILE ILGILENMIYORSUNUZ BIZ MAGDURLARIN FERYADINA NE ZAMAN KULAK VERECEKSINIZ UZANLARA YAPTIGINIZI ONA NEDEN YAPMIYORSUNUZ ACABA COK DÜSÜNDÜRÜCÜ GELIYOR HERKESE SIZLERDEN ARTIK HAYIRLI IYI HABERLER BEKLIYORUZ BIZ MAGDURLAR OLARAK SABRIMIZ KALMADI ALLAH INIZI SEVERSINIZ ARTIK ILGILENIN BU OLAYLARLA