7
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

CHP'liler birarada

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Merkez İlçe Teşkilatı, seçilmiş tüm partilileri kentte biraraya getirdi. Muğla Özel İdare salonunda düzenlenen toplantıya, CHP Muğla Milletvekilleri Ali Arslan, Gürol Ergin, Cumhur Yaka ve Fahrettin Üstün'ün yanı sıra, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP merkez İlçe Başkanı Erol Kutlay, "Amacımız seçim olacakmış gibi çalışmayı teşvik etmek. Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı var. Bunun için her seçimde kullanılmayan oyların sandığa taşınmasını sağlayabilmek için neler yapılabilir bunu tartışacağız" dedi.

CHP İl Başkanı Mehmet Kocagöz ise CHP'nin tek olmazsa olmazının iktidar olduğunun altını çizerek, "2006'da olabilecek bir erken genel seçime hazırlıklı olmak için biraraya geldik. Amacımız seçilenleri eleştirmek değil, sahip çıkmak. Önemli olan kişiler değil, CHP'dir" diye konuştu.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil de, Muğla CHP Teşkilatı'nın yaptığı toplantının 81 ile örnek olduğunu savunarak, "Türkiye'deki diğer illerimize Muğla toplantısını örnek olarak sunacağız. Bu tür toplantıların diğer illerimizde de yapılmasını sağlayacağız. Ne yazık ki son 2 yıldır kahvelerde, sokak aralarında, cadde başlarında zamanımızı tartışarak geçirdik. Bu tartışmalarda enerjimizi boşa harcadık. Atatürk'ün bize iki mirası var. Birisi Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi. Önümüzdeki seçimlerde daha fazla çalışıp, daha fazla insana ulaşıp iktidar olmak gibi mecburiyetimiz var" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 17:51:15
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 14:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?