6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

MHP Merkez İlçe'de devir teslim gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Merkez İlçesi'nde, 26 Mart tarihinde yapılan kongresinden sonra yeni yönetim görevi eski yönetimden törenle devraldı.

MHP Muğla merkez ilçe binasında yapılan devir-teslim törenine; MHP İl Başkanı Osman Güven, atama ile göreve gelen eski İlçe Başkanı Tansel Coşkun ve yeni Merkez İlçe Başkanı Şevki Hışır katıldı. Devir-teslim töreninde konuşan İl Başkanı Güven, "26 Mart tarihinde yapılan seçim sonrası Şevki Hışır arkadaşımız ve ekibi MHP Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi. Bundan sonra görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına eminim" dedi.

MHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Şevki Hışır, hedeflerinin öncelikle genel seçimler olduğunu belirterek, "Bugünden itibaren ben ve arkadaşlarımın tek hedefi, MHP'nin çıtasını Muğla'da daha yükseklere taşımak. Kongre sonrası yeni yönetim kurulu arkadaşlarla çalışmalara başladık. MHP'nin Türkiye genelinde yükselişine Muğla'dan da katkı sağlamak istiyoruz. İlk seçimlerde Muğla'dan milletvekili çıkarmak istiyoruz. Bundan sonra kongre atmosferini üzerimizden atarak, kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlik ve beraberlik içinde MHP'yi iktidara taşıyacağız" diye konuştu.

MHP Merkez İlçe eski Başkanı Tansel Coşkun, yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek, "Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı yeni yönetime teslim ediyoruz. Bundan sonra da yeni yönetimin destekçisi olacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 19:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?