7
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

DYP kadın kollarında seçim

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla Merkez İlçe Kadın Kolları Kongresi'nde Ülker Gökalp başkanlığa seçildi.

İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda yapılan kongreye, DYP Kadın Kolları Genel İdare Kurulu Üyesi Ülker Özgen, İl Başkanı Latif Sakıcı, İl Kadın Kolları Başkanı Nuray Ayvaz, Merkez İlçe Başkanı Cahit Karaöz ve DYP'li bayanlar katıldı. Divan başkanlığını yapan İl Başkanı Latif Sakıcı, yaptığı konuşmada, "Bu hükümetin kimin hükümeti olduğunu millet görüyor. Bu hükümet gelir dağılımını bozanların hükümetidir. Toplumun en üstünde yer alan yüzde 5'lik kesim bu hükümetten memnundur. Çünkü en alttaki yüzde 5 ile arasındaki fark tam 24 kata çıkmıştır. Bu hükümet adil paylaşımı ortadan kaldıranların hükümetidir. Bugün dünyada küresel bir şirket kurmaya gerek yoktur. AK Parti iktidarı sayesinde bu ülkenin halkı haftada 1 milyar dolar faiz üreten dev bir şirketin bordro mahkumları haline gelmiştir" dedi.

270 üyenin oy kullandığı ve tek listeyle gidilen seçim sonunda Ülker Gökalp başkanlığa seçildi. DYP Muğla Merkez İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Ülker Gökalp, Seher Eşme, Vicdan Avcı, Sevgül Bilgin, Gonca Gümüş, Latife Önder, Vildan Çiğdem, Feriştah Eldem, Perihan Alaçam, Aysel Meliha Çiftçi, Ayten Kabasakaloğlu, Zeliha Öztürk, Hülya Çetin, Hadiye Kabaklıoğlu, Dudu Sandras, Behice Kırkan, Neşe Topbaş, Leyla Keskin, Ayten Can ve Melahat Savran."

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 13:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?