2
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Vali, Bor Rehabilitasyon Merkezi'nde!

Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Öztürk, merkezin çok büyük bir fiziki yapıya sahip olduğunu belirterek, “Bu fiziki yapı iyi değerlendirilirse çok değişik alanlarda da hizmet verilebilir. Hastanenin başhekiminden aldığım brifing ile hastane hakkında daha geniş bilgiye sahip oldum. 100 yataklı bir hastane olmasına rağmen, ileri ki yıllarda yatak sayısının artırılarak daha çok hizmet vermesi sağlanabilir” dedi.

Gazetecilerin hastanenin ne zaman açılacağı sorusunu cevaplayan AK Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, sağlık komisyonunda görevli olduğunu hatırlatarak, “Hastanenin açılması konusunda bütün çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz. Sağlık Bakanımızla sürekli irtibat halindeyiz. Hastanemizde hep beraber incelemelerde bulunduk ve fiziki yapımı tamamen bitmiş durumda. Bugünlerde de gerekli tıbbi malzemeler gelecek ve hemen montaj işlemleri başlatılacak. Ardından hastanemizi mümkün olan en kısa sürede açarak ilimizin, ilçemizin, bölgenin ve ülkemizin hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 11:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?