1
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

İl stratejik plan ekibine Vali'den takdirname

Bursa Valisi Nihat Canpolat, stratejik planı hazırlayan ekibe takdirname verdi.

İl Özel İdaresi'nde düzenlenen toplantıda, Vali Nihat Canpolat, İl Özel İdare bünyesinde kurulan 18 kişilik 'İl Stratejik Plan Ekibi'ne yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, birer takdirname verdi. Benzerleri içinde en kısa zamanda hazırlanan planın Bursa'nın stratejik planı olduğunu belirten Canpolat, "Bu planın hazırlanmasında herkesin çok emeği geçti. Bugüne kadar yaptıklarınızla siz üzerinize düşeni yaptınız. Bundan sonra da bu çalışmaların takipçisi olacaksınız. Eğer uygulanan planlarda bir terslik, yanlışlık görürseniz hemen uyarın. Hazırlık dönemi bitti, bundan sonra da sizler takipçisi olacaksınız. Bundan sonra da yapılan çalışmalarda yardımlarınızı bekliyoruz. Bundan böyle herkes bir bütün olarak çalışacak. Atanmışın da, seçilmişin de tek hedefi hizmet vermek olacak" dedi.

Yapılan plandan yararlanmak isteyenlerin olduğunu ifade eden Canpolat, "Biz hiçbir zaman cimrilik yapmayacağız. İsteyen herkes bu plandan yararlanabilir. Bizim için Bursa'nın da, Türkiye'nin de her yeri bir, yeter ki bu çalışmalar uygulansın" diye konuştu.

Canpolat, internet üzerinden uygulamak istedikleri, "e-devlet" adlı interaktif hizmeti faaliyete geçirmek istediklerini kaydederek, "Bu hizmet için gerekli çalışmalara başladık. Umarım kısa zamanda bu çalışmalar neticelenir ve bu hizmeti yapan ilk biz oluruz. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanmalıyız. Artık bir ilçeye bir yazı yazıp cevabını 15 gün bekleyemeyiz. Bunları aşmamız gerek. Çalışmalarımız tamamlanınca, kamu oyuna daha net bilgi vereceğiz" dedi.
İl Genel Meclisi Ali Altuntaş da ekibin yaptığı özverili çalışmalar, planın hazırlanma ve sunum safhaları hakkında bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 09:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?