4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Konukoğlu'nun objektifinden

SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlu, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı.

20 yıldır amatör olarak fotoğraf çeken Adil Sani Konukoğlu'nun Sanko Sanat Galerisi'nde görücüye çıkan sergisinde, son 2 yılda çektiği 60 fotoğrafı yer alıyor.

Konukoğlu, sanayi ve ticaretle uğraşan insanların sanatla yakından ilgilenmesi gerektiğini belirterek, "20 yıldır fotoğraf çekiyorum. Son 2 yılda biraz da amatör üstü çekimler yaptım. İş dünyasından uzaklaşıp, kendime vakit ayırdığım zamanlarda çektiğim fotoğraflardır. Her insan ne iş yapıyorsa yapsın, mutlaka kendine vakit ayırmalı ve sanatın bir dalıyla ilgilenmelidir. Ben fotoğraf çekerken çok mutlu oluyor ve keyif alıyorum. Ülkemin güzel yerlerini objektifimden yansıtmaya çalıştım" dedi.

SANKO Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışına Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Necdet Sezginer, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, diğer davetliler ve sanatseverler katıldı. Türkiye'nin değişik illerinde çekilen 60 adet doğa fotoğrafının yer aldığı serginin 1 hafta süreyle gezilebileceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 14:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?